Menu

Afwisselend en internationaal programma bij Blues in Grolloo 2014

Op ZATERDAG 31 MEI vindt de tweede editie van het buiten-festival Blues in Grolloo plaats. Eric Bibb (USA), Erja Lyytinen (Finland), de John F. Klaver Band, Big Daddy Wilson (USA), Karsu (Turkije), de Gospel Kia Singers (Angola), Ralph de Jongh en B.J. Hegen (foto): het zijn slechts enkele namen van de in totaal negentien artiesten en bands die op 31 mei acte de présence geven.

Johan Derksen is (hoofd)podiumpresentator en één van de hoogtepunten vindt al direct om 15.00 uur plaats: een optreden van het Drents Jeugdorkest met een medley van Cuby & the Blizzards-nummers, waarvoor speciaal voor Blues in Grolloo een apart arrangement is geschreven. Met deze ongetwijfeld bijzondere uitvoering wordt het festival geopend. Zie voor het complete programma de lijst hieronder. Blues in Grolloo begint om 15.00 uur en is rond middernacht afgelopen. Toegangskaarten kosten net zoals vorig jaar € 20.00,- per stuk (inclusief toegang tot het C+B Museum). 

Naast zeer veel bluesmuziek zijn er op 31 mei ook andere activiteiten in Grolloo, zoals interviews, workshops en films. Kaarten voor het festival kosten € 20,00 per stuk. Reserveren kan telefonisch bij café Hofsteenge, telefoon 0592-501226 of via deze website.

bjhegen bluesbusters1058

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed