waar woont hij de Blues

  waar woont hij de Blues

  Het kan zijn, er is iets dat, zelfs als een beetje overdreven ook, lijkt op het eerste lezen. In ieder geval, zonder een woord dat we niet kunnen verlaten van het genre. Omdat veel mensen niet weten, maar de blues is het niet, als iemand die een ritme te spelen op een lange, saaie minuten. In de komende weken drie afleveringen in het genre van de evolutie, proberen we in grote lijnen hier te bekijken op de B-kant op. Ik moet je waarschuwen, de inhoud van het artikel “mainstream”, de nieuwsgierige gaan om uit te vinden, niet met een vergrootglas onderzoek op het genre, een waardevol gewas.

  Het is niet mijn doel om stil te staan bij de geestelijke

  Het is niet mijn doel om stil te staan bij de geestelijke

  het afrika van tribal zingen voor de werken tune voor en met de verschillende sociale en culturele betrekkingen, die de geschiedenis, zij waren het genre van de formatie. Muziek, verhaal uur, geen plaats te houden. Als iemand nog geïnteresseerd bent, kan ik aanbevelen Leroi Jones: The blues mensen, negro muziek in wit-Amerika, of Paul Oliver: De blues geschiedenis van het boek, die in het engels zijn ook beschikbaar.

  Dus laten we beginnen met de Mississippi-blues-of Delta-blues zijn bekend we kunnen. In de vroege jaren 1900, de banjo en viool is al fölváltó heeft de akoestische gitaar als begeleidingsinstrument. De zuidelijke staten van de bevrijde negers gekweekte het land waar je geboren bent, over het algemeen er ook zij stierf (met enkele uitzonderingen), en de bijbehorende onderwerpen over de nummers, en ik weet zelfs niet van het toch echt niemand anders is die de muziek die ze gewoon. Dus probeerde ik om te kiezen van de nummers die niet echt folk muziek collectie nadat ik het gevoel dat we, maar eigenlijk volksmuziek is het over hebben. De plaats nummers van de geboorte van de tijd, de release van niet voor de gek houden, ik wilde niet bruisend-zinderende beelden wikkel het schrijven, als je kan genieten van de kwaliteit van de opnamen van het genre. (Let ‘ s face it, de hongaarse volksmuziek ook soms moet je zeggen, de muzsikás van het luisteren naar, zoals de oude collectie, maar het is ongetwijfeld de collectie hebben hun eigen sfeer). .

  Het genre heeft meer kunstenaars dan u, om zo te spreken geslagen heeft tijdens zijn carrière. John Lee Hooker met de fabriek van een volwassen geworden van een performer, de boog na de oude dagen van de re-opening van de Delta-thema ‘ s (zelfs een nummer opgenomen met een duet met Santana). En hoe goed je het hebt gedaan!

  Robert Johnson uitgeoefend misschien wel de grootste invloed op het genre volgelingen, om zijn toehoorders, als Eric Clapton op de Rolling Stones leden door veel mensen naar verwijzen. Johnson ‘ s hele leven passeren, had een paar kinderen hier en daar, en maakte een paar opnamen, de meeste van die, helaas, niet blijven… De niet-stedelijke aard van het platteland legende, zijn ziel verkocht aan de duivel die ik zo goed kende játtsz. Maar hoe komt het dat Clapton? Is er niet een van Mij en de Heer Johnson album, waarvan de titel voor zichzelf spreekt. Clapton stelt te hebben op een leven dat je moet játtsz op Robert Johnson als Robert Johnson. Ik geloof hem.

  Op hetzelfde moment, wit weet je een andere manier om de blues dan Clapton?

  Op hetzelfde moment, wit weet je een andere manier om de blues dan Clapton?

  Laatste rapporteur Muddy Waters-ik koos, zelfs al is hij niet de typische Delta blues muzikant. Echter, ze zeggen dat de Chicago het spelen van blues zangers, gitaristen en hij was de akie, de muziek is altijd sterk, er waren de Delta blues roots. Natuurlijk, een boer kwam uit een gezin van 8-10 jaar als een kind, ik moest werken, dus niet de kans gehad om echt te leren in slechts 3 jaar naar school ging. Eerste opname van een muziek-collectie etnografische onderzoek, die voor het eerst aan gedacht, treasury, en u wilde gooien je kont in de gevangenis voor illegale drank om te koken voor, want het was Modderig op de zijkant-inkomen van de landbouw. Dan als een volwassene verhuisd naar Chicago. Maar daarover de volgende keer meer…

  Slot ik heb ook mijn lijn, als je van de oude opnamen van de hierboven genoemde prestaties, adviseer ik, bijvoorbeeld, Big Bill Broonzy, Tommy Johnson. Volgende fase van de tune, en hier is een film, de Cadillac Records. Genoeg amerikaanse schepping, niet een document film mag worden verwacht dat, ondanks dit alles, de sfeer is helemaal goed maken. Wees niet verbaasd dat iedereen, als het blues die u wilt beluisteren na de film!

  Related Post

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *